Показати меню

13.12.2018 р. в рамках тижня циклової комісії харчових технологій, викладачем Мальченко Л. Ф. було проведено відкрите засідання гуртка на тему: «Технологічне обладнання для зберігання, консервування та переробки плодів і овочів». Мета засідання: поглиблене вивчення матеріалу з навчальної дисципліни , підвищення якості знань, активізація самостійної роботи, демонстрація набутих навичок та знань в галузі харчових технологій.

Відкрите засідання гуртка на тему: «Технологічне обладнання для зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»
Відкрите засідання гуртка на тему: «Технологічне обладнання для зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»
Відкрите засідання гуртка на тему: «Технологічне обладнання для зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»
Відкрите засідання гуртка на тему: «Технологічне обладнання для зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»
скачать dle 10.4фильмы бесплатно