Показати меню

Комплексний кваліфікаційний екзамен для студентів коледжу є логічно завершальним етапом процесу навчання. В цей період студенти демонструють весь накопичений навчальний досвід і багаж знань, що отримали під час вивчення спеціальних дисциплін.
29 січня 2020 р. студенти спеціальності 181 «Харчові технології» складали комплексний кваліфікаційний екзамен. Комісію очолював Валько Микола Іванович – завідувач кафедри харчових технологій Херсонського національного технічного університету.
Комплексний кваліфікаційний екзамен зі спеціальності здали з середнім балом – 4,0.
Випускникам спеціальності «Харчові технології» присвоєна кваліфікація «Технік-технолог з переробки плодоовочевої продукції».

 

Комплексний кваліфікаційний екзамен для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Комплексний кваліфікаційний екзамен для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Комплексний кваліфікаційний екзамен для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Комплексний кваліфікаційний екзамен для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»скачать dle 10.4фильмы бесплатно